Förflytta dig till innehållet

Lördag 20.30 släcks lamporna i Earth Hour, på natten får vi sommartid

Släck lamporna en timme, stöd klimatet, det är Earth Hours idé. Foto: Sofia Westerholm/SPT I kväll ordnas för fjortonde gången världsnaturfonden WWF:s evenemang Earth Hour. Klockan 20.30 finsk tid uppmanas hushållen runtom i landet att släcka all belysning till förmån för…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Lördag 20.30 släcks lamporna i Earth Hour, på natten får vi sommartid

  1. Göran Ek skrev

    Hoppas detta är sista gången man har ”sommartid” och sen går över till NORMALTID. Dessutom i år så är ”sommartid”=coronatid, så när denna pandemi är över så skulle man kunna gå över till NORMALTID när det nu sen är. Så ni som förespråkar för evig ”sommartid” kan hoppas på att även coronaviruset stannar med oss länge ännu, annars finns det terapilampor som simulerar dagsljus om man har fobi mot mörker 🙂 Nå man får byta gardiner som släpper in mindre ljus istället så stör inte solen en för tidigt på morgonen och på kvällen/natten får tillräckligt mörkt.
    Idiotiskt om alla länder bestämmer vilken tid de väljer, inte så konstigt att det är svårt att fatta beslut om detta och får vi då länder inom samma tidszon olika tider?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *