Förflytta dig till innehållet

Livsmedelsbedrägeri blir allt vanligare –”Inte oproblematiskt att köpa blåbär”

en hand som plockar blåbär
Större företag löper oftast mindre risk att utsättas för livsmedelsbedrägeri. De har bättre resurser till att undersöka produktionskedjan. Foto: Sofia Westerholm/SPT
 Livsmedelsbedrägerier är inte bara ett problem i enskilda världsdelar, utan berör hela den globala livsmedelskedjan. Finland är inte skonat från detta, säger Tomi Helin, materialchef vid Valio. Patentbyrån Boco IP ordnade på onsdagen ett webbinarium där man bland annat diskuterade det växande problemet med livsmedelsbedrägerier.…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *