Förflytta dig till innehållet

Lina Lehtovaara gör VM-slutspelsdebut tidigt på fredagsmorgonen

Arkiv/Kalevi Hämäläinen
en kvinnlig fotbollsdomare med orange tröja
Lina Lehtovaara är huvuddomare i matchen mellan Nigeria och Kanada. Med sig som assisterande har hon Chrysoula Kourompylia från Grekland och Karolin Kaivoja från Estland.
Pargasdomaren Lina Lehtovaara dömer sin första match i dam-VM tidigt på fredag morgon då Nigeria möter Kanada på Melbourne Stadium. För Lehtovaara är VM-slutspelet som sparkar igång i Australien och…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Lina Lehtovaara gör VM-slutspelsdebut tidigt på fredagsmorgonen

  1. Folke Lindström skrev

    Fin insats av Lina. Förstörde inte matchen med gula kort i början av matchen utan behövde visa pondus med korten först mot slutet. Resoluta och klara WAR besked. Denna insats räcker väl till som bevis för att hon klarar ligaherrfotboll i Finland. Grattis Lina!

  2. Folke Lindström skrev

    Grattis Lina o lycka till!
    Men ligafotboll i Finland får hon inte döma. Bollförbundet och herrarna som bestämmer borde skämmas. Speciellt efter de många fatala och avgörande missar som i år har inträffat i ligafotbollen. Vilka sanktioner har utdelats för undermåliga domarinsatser bland de sk elitdomarna bland herrar i Finland? Ingasomhelst verkar det som. Det är inte utan orsak att herrdomarna från Finland ligger nästan sist i rankingen bland rättskiparna i världen.
    Hoppas Lina lyckas!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter