Förflytta dig till innehållet

Li Andersson: ”Jag skäms inte för att vara en partikandidat” – men en sak skulle hon ha knepigt med som president

Jean Lindén
En kvinna i närbild
Bekänner färg. Li Andersson säger att hon genom att kandidera för Vänsterförbundet, och inte via en valmansförening, öppet vill visa vad hon står för.
Vänsterförbundets presidentkandidat, Åbobon Li Andersson har studerat folkrätt vid Åbo Akademi. Hon specialiserade sig bland annat på asylrätt och mänskliga rättigheter. Sådana frågor, och internationella avtal överlag, är högaktuella i…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Li Andersson: ”Jag skäms inte för att vara en partikandidat” – men en sak skulle hon ha knepigt med som president

  1. Carina Gräsbeck skrev

    Tack och lov att det finns en presidentkandidat med vettiga åsikter och som inte går i samma fälla som alla andra och har koll på de juridiska och mänskliga aspekterna. Självklart ska ÅU ge spaltutrymme åt alla presidentkandidater. Allt annat vore märkligt.

  2. Håkan Wickström skrev

    Tack och lov finns det ingen risk för att denhär damen skulle bli president i landet! Fullständigt ohållbart att ÅU ger så mycket spaltutrymme!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter