Förflytta dig till innehållet

Lättade restriktioner välkomnas av Åborestauranger

Sonja Nurmi säger att det har varit svårt för både kunder och krögare att hänga med i de olika svängarna i restriktionerna. Hon tycker att alla steg mot normalläge är välkomna.
På Kristihimmelfärdstorsdagen lättade restaurangrestriktionerna en aning. I Egentliga Finland får restauranger nu hålla öppet till klockan 20 och sälja alkohol till klockan 19. Det innebär en timme längre öppet och två timmar längre alkoholservering än tidigare. Sonja Nurmi som jobbar på Tiirikkala konstaterar att restriktionerna…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *