Lättade restriktioner välkomnas av Åborestauranger
Sonja Nurmi säger att det har varit svårt för både kunder och krögare att hänga med i de olika svängarna i restriktionerna. Hon tycker att alla steg mot normalläge är välkomna.
På Kristihimmelfärdstorsdagen lättade restaurangrestriktionerna en aning. I Egentliga Finland får restauranger nu hålla öppet till klockan 20 och sälja alkohol till klockan 19. Det innebär en timme längre öppet och…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.