Förflytta dig till innehållet

Lasse Kärkkäinen revolutionerade knarkhandeln i Finland – hans beslagtagna bitcoin är nu värda över 13 miljoner euro

Lasse Kärkkäinen arbetade som IT-chef och skötte knarkhandeln vid sidan om. Foto: Linnea de la Chapelle/SPT – Jag visste ingenting om knarkhandel, hade ingen aning om hur den fungerar, och så kommer jag och klarar mig så här bra, så något måste…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

3 kommentarer: “Lasse Kärkkäinen revolutionerade knarkhandeln i Finland – hans beslagtagna bitcoin är nu värda över 13 miljoner euro

  1. Libbe Sumelius skrev

    Jag är helt av samma åsikt som Bo-Erik. Varför ha en sån artikel om en okänslig egoist? Hur tänker ni? Tror ni de drogberoende ungdomarnas föräldrar tex gillar att läsa en sån artikel om langaren. Som på något vis sätter honom i ett positivt ljus. En som inte verkade skänka en tanke på dem som köpte hans ”varor” och deras beroende. En med ”goda recensioner”! Nej, detta var bland de smaklösaste juttuna ever i er tidning.

  2. Bo-Erik Palmgrén skrev

    Otroligt onyanserad artikel om Kärkkäinens droghandel! Den upplever jag som en hyllning för kreativ droghandel utan ett endaste ord om vilka konsekvenser som denna handel har lett till för användarna!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *