Förflytta dig till innehållet

Lamm från Åbolands skärgård är populärt – kunderna föredrar närproducerat till påsk

I Åbo saluhall. Fårfiolerna har löpande åtgång inför påsk. - Vi säljer mycket kött från Pargas och Kimitoön, berättar ägaren Jari Heinonen. Foto: Mia Hämäläinen. – Kunderna är intresserade av varifrån köttet kommer. Vi får mycket lammkött från Åbolands skärgård. Det…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *