Förflytta dig till innehållet

Kuppis tågstation får parkeringshus med direkt korridor – byggandet inleds redan i sommar

Schauman Architects
skissbild på parkeringshus i stad
Så här ska det klara parkeringshuset se ut.
Åbo teknologifastigheter och byggföretaget YIT har skrivit under ett kontrakt för ett nytt parkeringshus i Åbo Vetenskapspark. Det nya parkeringshuset byggs vid Joukahainengatan 8, och huset inkluderar en direkt korridor…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Kuppis tågstation får parkeringshus med direkt korridor – byggandet inleds redan i sommar

  1. Kjell Wennström skrev

    Hmm, 90 cyklar – det är ju ingenting…
    det borde va dubbelt eller tredubbelt upp…

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter