Kuparikiekko ofina gäster i Pargas

Kari-Jussi Suominen (i svart hjälm) har varit stabil i de fyra matcher han spelat i år. Nu blev det 0+1 i KuKi-förlusten. ÅU-foto

Den sista omgången i hockeytvåan bjöd inte på någon större överraskning i ParSport-lägret, eftersom laget avslutade grundserien med förlust mot KuKi med 3-7 (1-1, 2-3, 0-3).
Än en gång höll ParSport hoppet vid liv ända in i sista perioden. Albert Karlsson förde nämligen hemmalaget upp i en 3-2 ledning efter 27.32, men det målet blev ParSports sista för eftermiddagen.
KuKi kom ikapp och förbi ännu i andra perioden och under den sista tjugoan pangade gästerna in tre mål bakom Kasper Virkkala som stod för 47 räddningar.
Tabelljumbon ParSport får nu förbereda sig för kvalserien där man möter de två bästa i västkustens division 3-zon. Kvalet inleds i början av mars så laget har ännu en månad på sig att hitta tillbaka till en vinnande spelstil.