Förflytta dig till innehållet

Krock på Skärgårdsvägen stockade trafiken mellan Åbo och Pargas

Fyra bilar var inblandade i en krock på Skärgårdsvägen vid Hessundsbron strax efter 16 på torsdagseftermiddagen. Krocken stockade trafiken rejält mellan Åbo och Pargas.
Först frontalkrockade två bilar. Den ena bilen hamnade upp och ner. Ytterligare två bilar krockade i de två första bilarna. I tre av bilarna fanns det bara en chaufför men i bilen som svängde upp och ner fanns ytterligare en passagerare.
Fyra personer skadade sig lindrigt och en person skadade sig allvarligt, men skadorna är inte livshotande, försäkrar jourhavande räddningsmästaren.
Räddningsverket var klar med att röja upp olycksplatsen strax efter klockan 17 och vägen kunde öppnas för trafik igen. Köerna på Skärgårdsvägen var ändå långa länge under kvällen.
Artikeln uppdaterades klockan 17.30 med ny information om trafikläget på Skärgårdsvägen.
Artikeln uppdaterades klockan 17.45 med mer information om själva krocken. 

Dela artikeln

2 kommentarer: “Krock på Skärgårdsvägen stockade trafiken mellan Åbo och Pargas

  1. Monica Hedström-Järvinen skrev

    Vi MÅSTE få en säkrare Skärgårdsväg. Förespråkar åtminstone trefilig väg, för att säkra framfart även vid situationer som denna…..
    Andra gången på ett drygt halvår som trafiken varit avstängd i en timme eller mer (senast dec. 2017, nästan på samma ställe).

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter