Förflytta dig till innehållet

Krisen inom barnskyddet i Pargas förvärras

Den sista socialarbetaren vid barnskyddet i Pargas har sagt upp sig. ÅU-foto De senaste två åren har regionförvaltningsverket gett över 100 förpliktelser om att vidta åtgärder…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Krisen inom barnskyddet i Pargas förvärras

 1. Monica Hedström-Järvinen skrev

  Ord och inga visor!
  Skrämmande att läsa.
  Social- och hälsovårdsnämnden har i alla fall börjat med ett extra möte utan tjänstemän.
  Kavla upp ärmarna, lycka till!!

 2. Elisabet Ekman skrev

  Stadsdirektören känner sig maktlös. Då borde han se sig själv i spegeln och låta någon annan ta över. Missförhållandena i Pargas har pågått alltför länge. Om ledningen inte klarar sitt jobb så blir det allt svårare att få någon villig och kompetent att reda ut härvan. Det går inte att sopa problemen under mattan. De finns där och de blir bara flera. Det ligger något ruttet i den vackra skärgårdsstaden Pargas.

 3. Kenneth Nordström skrev

  Och Patrik Nygren har full förtroende! När skall Pargas sömniga invånare vakna upp ur vinterdvalan och kräva hans avgång? Varför inte flytta till paradiset Pargas som Pargas stad har 2 SIDORS ANNONS I HUFVUDSTADSBLADET lite nu och då! Nu skall jag skriva en lång artikel om paradiset Pargas och skicka till HUFVUDSTADSBLADET, jag lärde mej redan som liten att det är fult att ljuga.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter