Förflytta dig till innehållet

Köpjippot Black Friday lyfter näthandeln: ”Ser ut att bli alla tiders säsong”

Sofia Westerholm/SPT
Finländarna förväntar sig saftiga rabatter under Black Friday, men enligt en ny undersökning är de verkliga rabatterna mycket lägre än de förväntade.
På fredag är det igen dags för konsumtionsfesten Black Friday som sparkar i gång handeln inför julen. Coronan har satt fart på en trend som redan tidigare varit tydlig – vi köper alltmer på nätet. -- Det ser ut att bli alla tiders säsong, säger…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Köpjippot Black Friday lyfter näthandeln: ”Ser ut att bli alla tiders säsong”

  1. Göran Ek skrev

    Har tappat sin betydelse när det är hela veckan ”Black Friday” och vissa kedjor har höjt priset på vissa produket för att sedan sänka dem och skylta med xx-% ”rabatt” när det möjligtvis är aningen billigare än tidigare. Gäller att ha koll på priser på produkter som man är ute efter, för man blir lätt lurad. Olika temareor kommer och går hela tiden, så det är svårt att veta vad som egentligen är normalpris när samma produkt har olika priser beroende på temarea.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *