Förflytta dig till innehållet

Kommunala krumbukter

Det är svårt att exakt säga vad som läget är i Kimitoön och Pargas inom ramen för de aktuella krångligheterna, men tydlighet saknas och den politiska ledningen verkar ha gömt…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

4 kommentarer: “Kommunala krumbukter

 1. Jörgen Lindroos skrev

  Bra skrivet Tom. Av egen erfarenhet som medlem i omsorgsnämnden kan jag bara konstatera att ibland förstod nog inte alla medlemmar skillnaden mellan strategiska beslut och operativ ledning. Och då blir nog allt sekasin…

 2. Andreas Johansson skrev

  Ledande politiker på tunga ordförande poster borde nog proaktivt komma ut med sina åsikter och int lämna sej osynliga så att journalister måste matas av fmge suppleanter. Som politiker är det viktit att kunna tre saker; kommunicera kommunicera och kommunicera. Ju svårare och besvärligare ärendet är desto viktigare att de ”stora” politikerna syns och hörs.

 3. Tom Simola skrev

  Vi ska försöka synliggöra den politiska ledningen mera framöver. H. Tom S, ÅU

 4. Kurt Lundqvist skrev

  Ingående skrivet om kommunala processer, men borde inte ÅU se sig i spegeln om man tycker att den politiska ledningen (ex. fullmäktige- och styrelseordförande) verkar ha gömt sig eller nästan blivit osynlig? En seriös journalist får alldeles säkert tag på den politiska ledningen för att höra dens åsikt i viktiga frågor. Det kan väl inte vara så att man enbart förlitar sig på åsikter som man blir matad med (t.ex. av en fullmäktigesuppleant)?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter