Förflytta dig till innehållet

Kockbrist riskerar utrota den finländska matkulturen – stjärnkock: ”Det är en katastrof”

Arkiv/Kristoffer Nöjd
Micke Björklund menar att kockbristen har nått en katastrofal nivå.
I många år har restaurangbranschen tampats med brist på kockar. Det finns inte tillräckligt många som utbildar sig till kockar, och särskilt under coronapandemin var det många som lämnade branschen.…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Kockbrist riskerar utrota den finländska matkulturen – stjärnkock: ”Det är en katastrof”

  1. ÅU skrev

    Hej Carina! Ibland händer det att sidan visar att man är inloggad, fast man inte är det. Prova logga ut och logga in igen. Det här borde lösa problemet! Med vänlig hälsning Monica/ÅU

  2. Carina Nyman skrev

    Varför kommer jag inte åt artiklarna fast jag är inloggad?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter