Kockbrist riskerar utrota den finländska matkulturen – stjärnkock: "Det är en katastrof" Micke Björklund menar att kockbristen har nått en katastrofal nivå. Linn Schönberg Publicerad: 3.8.2024, 5:00 I många år har restaurangbranschen tampats med brist på kockar. Det finns inte tillräckligt många so Linn Schönberg Reporter Ge respons åt redaktören Publicerad: 3.8.2024, 5:00 Dela artikeln
”Gemenskapen är det bästa” – andra dagen av Ruisrock är igång efter en succéartad start5.7.2025, 16:25
”Det finns inget som Ruisrock” – stämningen på topp då sommarens höjdpunkt inleddes i Åbo4.7.2025, 17:30
Carlos och Maria från stekheta Sevilla njuter av sommarsvala Åbo – ”Snart är vi tillbaka i helvetet”4.7.2025, 16:00
Förberedelserna i full gång för Ruisrock i Åbo – så här ser det ut när festivalen kommer till liv2.7.2025, 11:00