Förflytta dig till innehållet

Kimitoöns skolmat går från ”heimlaga” mot hel- och halvfabrikat

En spis i ett skolkök med kastruller med soppa.
Allt mer av jobbet i de kommunala köken på Kimitoön handlar framöver om att värma färdiglagad mat. Foto: Emilia Örnmark
Vad är skillnaden mellan korvsoppa och korvsoppa? Den frågan ställdes i fler av köken på Kimitoön på onsdag. Eftersom Kimitoöns kommunfullmäktige i juni slog fast att 15 procent ska sparas…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter