Den här skolmatstallriken är fylld av råvaror från Kimitoön – men kommunen har ett akut problem att lösa
Emilia Örnmark
Kimitoön ska, enligt miljöprogrammet, ha närmat på menyn en dag i veckan. Det här är Silvakökets förman Hanna Lehtola med dagens helt närproducerade meny.
Ett akut behov av yrkeskunnig personal råder i kommunens kök på Kimitoön. Samtidigt är kommunen mån om både att vårda ryktet om Kimitoöns goda skolmat och att föra fram närproducerat.…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.