Förflytta dig till innehållet

Den här skolmatstallriken är fylld av råvaror från Kimitoön – men kommunen har ett akut problem att lösa

Arkiv/Emilia Örnmark
matportion
Kimitoön ska, enligt miljöprogrammet, ha närmat på menyn en dag i veckan. Det här är Silvakökets förman Hanna Lehtola med dagens helt närproducerade meny.
Ett akut behov av yrkeskunnig personal råder i kommunens kök på Kimitoön. Samtidigt är kommunen mån om både att vårda ryktet om Kimitoöns goda skolmat och att föra fram närproducerat.…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter