När Tony Holtegaard började driva bageriet i Kimito år 1984 hade han ingen större erfarenhet av branschen. Nu, 30 år senare, har han ett livslångt kunnande bakom sig och det börjar bli dags för pension.
En blandning av smör, socker och jäst. Det är dofterna de första gästerna möts av när de stiger in genom Kimito Bagares dörrar på morgonen vid öppningsdags. Jag leds in…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Lämna en kommentar
Fira vårens studenter och andra utexaminerade med ÅU:s bästa prenumerationserbjudanden, eller unna dig själv en ÅU-prenumeration till kampanjpris. Utnyttja våra rabatterade prenumerationspaket senast den 4 juni!
ÅU Surf i 12 veckor för 25 € – fri tillgång till alla nyheter på åu.fi och i ÅU-appen
eller
ÅU Allt i 8 veckor för 49 € – papperstidningen tisdag-lördag, e-tidningen och tillgång till alla nyheter på åu.fi och i ÅU-appen.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.