Förflytta dig till innehållet

Kan man äta Pålle? – Ny Åborestaurang vill utmana tabu kring hästkött

Robin Sjöstrand
Kvinna med en tallrik i handen, som har två råa burgarbiffar. Kvinnan står framför restaurangen Hullu Poni, som finns i Guldhuset i Hansa.
Pauliina Vine, krögare för restaurangen Hullu Poni, vill gärna utmana Åboborna att äta hästkött – ett kött som är både ekologiskt och nyttigt.
I september öppnade restaurangen Hullu Poni i Guldhuset i Hansakvarteret. Mammarestaurangen finns i Aura, en bit utanför Åbo, och har under de senaste fem åren försett Auraborna med traditionell finsk grillmat, pizza och pasta – och det är också det konceptet som den nyöppnade grillen…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter