Källman och Furuholm visade vägen med två mål var

Benjamin Källman hittade nätet två gånger mot PS Kemi. Foto: Johan Backas

FC Inter tog på söndagen sin första trepoängare i ligan för i år när laget bortaslog PS Kemi med 4-2.
Anfallarna Benjamin Källman och Timo Furuholm var på ypperligt spelhumör och gjorde två mål var.
Först var det Furuholm som i den 41:a minuten vräkte sig fram och nickade in 1-0. Efter att Hakeem Araba kvitterat på straff hann ännu Benjamin Källman stöta in ledningsmålet för Inter innan pausvilan.
I den andra halvleken räckte det till den 79:e minuten tills Källman löpte sig fri och placerade in 3-1. Sju minuter senare var det Furuholm som tog ner ett inlägg i straffområdet och tryckte in Inters fjärde mål för kvällen.
Keaton Isaksson snyggade till siffrorna för hemmalagets del på övertid.