Förflytta dig till innehållet

Jami Wallenius uppdrag handlar om fem veckor – hur Piffens tränarstab ser ut nästa säsong återstår att se

Arkiv/Hannes Nyberg
Jami Wallenius hoppar in under de fem sista veckorna av säsongen. Bilden är från 2017, samma år då han senast tränade Piffens herrar.
I går kväll gick Pargas IF:s fotbollssektion ut med budet om att herrlagets chefstränare Stefan Strömborg befriats från sitt uppdrag med omedelbar verkan. Jami Wallenius, senast tränare för FC Inters…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Jami Wallenius uppdrag handlar om fem veckor – hur Piffens tränarstab ser ut nästa säsong återstår att se

  1. Patrik Rous skrev

    Illvilliga kommentarer? Där var nog helt sakliga kommentarer, lite hårda nog men det hör till saken eftersom kritiken klart är berättigad. Inte kan vi Pargasbor hålla på att stryka medurs hela tiden bara för att det är lokalt! Inte är det sen heller bara positiva kommentarer som hörs i publiken. Ingen rök utan eld!

  2. Folke Lindström skrev

    Lösningen är den bästa tänkbara för Piffen just nu. En snabb förändring, nytändning är ett måste och det måste alltid ske med ny tändknall på kort stubintråd. Hoppas det blir tre smällsegrar som torde räcka.
    Sedan vill jag säga skarpt emot de illvilliga kommentarerna skrivna av från klubben avlägsna supporters (?). Stefan Strömborg gjorde ett bra jobb när han lyfte Piffen fotbollen. Han är en väldigt energisk och skicklig fotbollsälskare som helst utvecklar spelare i de yngre åldersklasserna. Vi i hejaklacken FORZA PIFFEN hoppas att han fortsätter fostra kommande stjärnor. Vi är röd, vi är vit- vi är Pargas dynamit! Alla tillsammans med Steffi och det nya tränarteamet.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter