Förflytta dig till innehållet

Erfarne Jami Wallenius in i Piffens tränarstab

Arkiv/Hannes Nyberg

Jami Wallenius. Foto: Hannes Nyberg

Jami Wallenius kliver in i tränarstaben för Pargas IF:s herrlag i fotboll för resten av säsongen.

Han blir extra teknisk tränare för att stöda chefstränaren Daniel Osinachi och assisterande tränaren Antti Kinnunen, meddelar klubben.

Wallenius spelade på 90-talet bland annat i Åboklubben Inter och i Jaro.

Under 2000-talet har han bland annat varit assisterande tränare i Inter. Och när Job Dragtsma i fjol fick sparken var Wallenius under en tid chefstränare för Inter.

– Vi har en smal trupp som tidvis har spelat väldigt bra men bollen är rund och den har sällan ”pompat” till Piffens fördel denna säsong, säger fotbollssektionens ordförande Kristian Nygrén. Nu gäller det att få full utdelning av lagets potential under resten av höstsäsongen och vi tror att Jamis erfarehet kan ge laget det lyft som avgör de återstående matcherna till Piffens fördel. Vi hoppas också att Pif-supportrarna de kommande veckorna ställer upp och ger laget det starka stöd som behövs för att knipa poäng under höstsäsongen.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter