Förflytta dig till innehållet

"Jag minns hur mamma fnös åt Nakna Kocken för att han lät påskina att recept som husmödrar i många länder kunnat och modifierat i decennier var hans egna."

En konstutställning man kan gå på virtuellt aviseras med en bild av Hilma af Klint, det är en variant av ”Altarbild” (1915) som föreställer en pyramid med fält i regnbågens…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “"Jag minns hur mamma fnös åt Nakna Kocken för att han lät påskina att recept som husmödrar i många länder kunnat och modifierat i decennier var hans egna."

  1. Maria Abrahamsson skrev

    Tack igen, ACS! Särskilt tack för ”gamlorna”. Ett så bra ord, borde tas i flitigt bruk.
    För ganska länge sen nu läste jag en fransk forskares upptäckt om att kvinnorna rörde sleven i grötkoket motsols när man annars alltid rör i maten medsols. Och minnsann! det gjorde/gör jag också när jag riktigt observerade mitt beteende. Forskaren hade en teori om att det var ett nedärvt beteende från tidernas begynnelse, men varför, det har jag glömt.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter