Förflytta dig till innehållet

Intressanta vändor inom Pargaspolitiken – bullerärende blev en enda soppa

Arkiv/Jacob Hjortman/Skärmdump
ett bildkollage med en uteservering och ett protokoll
Processen kring musikbegränsningarna på sommarrestaurangen Bystrand i Kirjais gick inte riktigt som smort igenom det kommunala maskineriet i Pargas.
Bygg- och miljönämnden i Pargas behandlade i början av november ett ärende, där klagomål om störande buller lämnats in av grannar till Restaurang Bystrand i Kirjais i Nagu. Det handlar…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Intressanta vändor inom Pargaspolitiken – bullerärende blev en enda soppa

  1. Maija Elenius skrev

    Jag anser att det att ärendet hamnade på stadsstyrelsens lista var mera en trist arbetsolycka. Det som borde diskuteras, är företagarnas möjligheter att idea verksamhet i Pargas. Det är inte första gången, det fattas negativa beslut utgående från en persons klagan. Det skall finnas balans mellan näringarnas och boendes behov men också förståelse för att det blir högre ljudnivå omkring platser där folk samlas. För det mesta är det nog tyst i Kirjais bycentra, sommaren är kort.

  2. Tom Rajakangas skrev

    Detta luktar, och långt!
    Många företag har begränsningar, så Granberg får nog hitta på andra motiveringar för att fixa kaverins problem nu när någon gått och trampat principiellt på helt fel tår.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter