Förflytta dig till innehållet

Insändare: Bryggorna i Sabbels

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Nog är det underligt att tekniska nämndens ordförande Helena Fabritius inte nämner i massmedia att det var omröstning på tekniska nämndens möte 21.11.2017 angående försäljning av bryggorna i Sabbels.
Det var efter många diskussioner som jag föreslog att beslutet som tekniska nämnden gjorde 16.10.2017 angående försäljningen av bryggorna i Sabbels skulle rivas upp och att endast Hasselbackens bryggor skulle säljas.
Alla inom SFP OCH Centern röstade emot mig, alla inom Fri Samverkan och Vänster förbundet röstade för mitt förslag, slutresultatet blev som vanligt 5–4. Nu har SFP och Centern bokstavligen delat Dalsbruk i två läger, Östra/Västra Dalsbruk.
Så varifrån har det kommit att nämnden enhälligt beslutade att förkasta begäran om omprövning som lämnats in, det är inte bara jag som undrar, det finns många andra.
Johan Sundqvist
Medlem av tekniska nämnden, SDP
Kimitoöns kommun

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter