Förflytta dig till innehållet

Ingen ungdomsshow i Pargas i vår – i stället blir det No Show

Ingen ungdomsshow i Pargas i vår. Men en helg där ungdomarna tillsammans med producenterna kan hitta på ett nytt koncept ordnas om ett par veckor. Bilden är från repetitionerna 2016. ÅU-foto

I likhet med så många andra kulturevenemang drabbas också ungdomsshowen i Pargas av coronapandemin. Det betyder att det inte blir någon 20-årsjubileumsshow i vår.

Men produktionsteamet bakom showerna vill ändå ge ungdomarna en chans att stå på scenen och visa upp sina talanger.
Därför ordnar man en workshophelg den 24–25 oktober i PIUG.

Under helgen jobbar man tillsammans fram en slutprodukt som beroende på coronarestriktionerna och vilka idéer ungdomarna kommer med, kanske kan visas också för allmänheten, säger producenten Lisa Taulio.

– Vi har ingen färdig plan utan vi vill höra vad ungdomarna vill göra och vad de är intresserade av. Möjligen kan det bli någon slags onlineshow. Även om det inte blir en traditionell ungdomsshow vill vi skapa samma gemenskap och hitta nya koncept.

Man ska anmäla sig till workshopen senast på måndag på adressen show@pargas.fi, mera info finns på webbplatsen www.show.pargas.fi

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter