Förflytta dig till innehållet

Impivaara simhall fyller sju år – firar med sött och gott på alla hjärtans dag

ÅU-foto

ÅU-foto

Flera tävlingar och andra evenemang ordnas årligen i Impivaara simhall. ÅU-foto


På alla hjärtans dag den februari har det gått hela sju år sedan Impivaara simhall öppnades efter renoveringen och utvidgningen.
Födelsedagen till ära pågår en laddningskampanj 11–17.2. Under kampanjen får du ett inträde på köpet då du betalar en 10-gångersladdning på ett motionsarmband.
Jubileumsdagen firas i arbetets tecken, men för födelsedagsbesökarna utlovas något sött och gott vid kassan.
Födelsedagen till ära har barnen möjlighet att delta i en tävling där de får räkna eller gissa hur många fläckar bläckfisken Impi har. Ett motionsarmband som laddats med tio inträdesavgifter lottas ut som vinst.
Under födelsedagen 14.2 kl. 17.30–18.15 hålls även handledning i sjöjungfrusim (egen fena med) och kl. 18.30–19 hålls hoppträning.
Under dessa sju år efter renoveringen har Impivaara haft över 3,5 miljoner kunder. År 2018 var antalet entréer 524 000, det var 26 000 färre än året innan.
Simhallen besöks dagligen i genomsnitt av 2 000 kunder

Impivaara simhall

Var Nordens största simhall när den stod klar 1975.
Ombyggnaden började 2009.
Impivaara simhall öppnades efter renoveringen och utvidgningen 14.2.2012.
Den grundligt renoverade och utvidgade simhallen är Nordens näst största simhall och har den största bassängytan i Finland.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter