Förflytta dig till innehållet

I Virmo odlas blommorna som pryder de kända Åborestaurangernas maträtter – odlaren har goda råd till alla som vill använda blommor i maten

Aleksandra Sjöberg
Mimis Kotipellon Puutarha
Mimis säljer sina ätbara blommor till exempelvis Åborestaurangerna Kaskis, Smör och Nooa. På bild Sebastian Koski, försäljningschef på Mimis.
Ätbara blommor och örter från Virmo (Mynämäki) smaksätter och dekorerar maträtter och dryck i flera av Åbos restauranger. Produkterna kommer från familjeföretaget Kotipellon Puutarha i Virmo (Mynämäki). I Åbo använder…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter