I Dragsfjärd kokas nu djävulssylt som aldrig förr -- egenodlad chili, paprika och tomat ger sting i smaken Diana Kinos kokar denna dag gröna tomater. Foto: Emilia Örnmark Emilia Örnmark Publicerad: 25.9.2020, 13:19 Diana Kinos står och skär tomater i den rätt så nyinredda köksstugan som ligger alldeles intill Söde Emilia Örnmark Reporter (Kimitoön) Ge respons åt redaktören Publicerad: 25.9.2020, 13:19 Dela artikeln
Åbo toppar i tillväxt, segregation och arbetslöshet – strategichef vill höra svenskspråkigas tankar16.9.2025, 5:00
Dags att hålla utkik: Vuxna coloradoskalbaggar syns nu till – rapportera observationer15.9.2025, 7:15
Kimitorektorer positiva till nybygge intill Amosparken – det här är deras hälsning till politikerna15.9.2025, 6:00
Folk njöt och trivdes på September Open i Dalsbruk- försäljare värdesätter den goda atmosfären13.9.2025, 20:42
Behov av specialpedagogik i högskolorna ökar – framgångsrikt pilotprojekt i Åbo visar vägen11.9.2025, 7:00