Förflytta dig till innehållet

Hummus och guacamole – två såser som lämpar sig till förvånansvärt liknande maträtter

Skål med soppa
Rödbetan ger hummusen en trevlig smak och en vacker färg.  Toppa salladen och diverse skålar med en färgrik rödbetshummus och servera guacamolen på en bädd av batat. Eller varför inte prova vice versa med hummus på bataten och guacamole i svartbönsskålen?…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter