Förflytta dig till innehållet

Historisk trädgård hotas av planerat nybygge

Hobbyhistoriker. Tapio Salmi har alltid varit intresserad av världshistorien men med åldern har också det lokala börjat engagera.Salmi är en av dem som aktivt propagerat för…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Historisk trädgård hotas av planerat nybygge

  1. F.Örnuft skrev

    Verkligen olyckligt om en ny byggnad ska få förstöra denna miljö. En stor skam för hela Åbo stad om man viker sig för husbolagets intressen i denna frågan. Låt området med dess grönska bestå.

  2. Kaj Su ndqvist skrev

    ”Historisk trädgård hotas av planerat nybygge”skriver Patricia Torvalds i ÅU 13.07. Det här är naturligtvis rena gojan. Här har inte funnits någon trädgård på 200 år. den egentliga orsaken till att man inte vill att det ska byggas ett hus här ,är att de som bor i huset närmast intill anser att deras utsikt försämras. Om ÅU vill göra ett reportage om förstörelse av historiska miljöer så kan ta en titt Kakolabacken som nu så gott som helt bortsprängd.
    Kaj Sundqvist

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter