Hesburger satsar på växtbaserade burgare – splitterny växtproteinfabrik i S:t Karins körs igång i höst
Jan-Ole Edberg 02.08.2019 12:19
Växtproteinfabriken finns på samma tomt där Hesburger har sin majonnäsfabrik och logistikcentral. Majonnäsfabriken ligger skymd bakom nybygget. Foto: J-O Edberg Heikki Salmela, styrelseordförande i Hesburger och företagets grundare, är inte…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Din senaste betalning gick tyvärr inte igenom, men det kan du lätt åtgärda genom att gå in på ”Mitt konto” och antingen prova igen eller byta kort.
Vi ser att du för tillfället inte har någon prenumeration hos oss. Du kan väldigt enkelt starta en genom att, välja den prenumerationsform som passar dig bäst här.
Var vänlig vänta.
Jan-Ole Edberg
Ge respons åt redaktören
Dela artikeln
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.