Förflytta dig till innehållet

Hesburger satsar på växtbaserade burgare – splitterny växtproteinfabrik i S:t Karins körs igång i höst

Växtproteinfabriken finns på samma tomt där Hesburger har sin majonnäsfabrik och logistikcentral. Majonnäsfabriken ligger skymd bakom nybygget. Foto: J-O Edberg Heikki Salmela, styrelseordförande i Hesburger och företagets grundare, är inte rädd för utmaningar. Den här gången satsar hamburgerkedjan betydande summor på…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *