Förflytta dig till innehållet

Henriksson: Harkimos rörelse inger inte förtroende

Anna-Maja Henriksson. ÅU-foto Det är tragiskt att huvudnyheterna de senaste dagarna präglats av besvikna medelålders män, säger Anna-Maja Henriksson (SFP). När Hjallis Harkimo på lördag morgon…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Henriksson: Harkimos rörelse inger inte förtroende

  1. Kasimir skrev

    Vet du Anna-Maja. Jag har ända sedan jag fick min rösträtt röstat på SFP. Fast jag många gånger kanske skulle viljat göra något annat.
    Nu tror jag att jag inte mera kanske strikt binder mig vid det finlandssvenska mera. En sak förstår jag inte. Hur kan SFPs andel av rösterna vara mindre än andelen finlandssvenskar är? Tid för nytänkande? Ni som parti erbjuder nog inte det jag tror på. Harkimos nya påhitt erbjuder enkelt sagt det jag tror att vi människor borde få. Ett väl fungerande samhälle ekonomiskt men ändå så att man tar hand om de svaga och tänker på naturen. I all enkelhet.
    Och ännu mera möjligheter för oss röstare att inverka mera på de politiska besluten. Nu röstar vi och sedan håller vi tummarna att vi röstade rätt och att vår hen står för det vi vill. Men det har många gånger visat sig att det politiska undangömda kabinett arbetande minglande och köpslående orsakar det att de röstberättigas åsikter dämpas ner och negligeras när man sedan viktig gör det vardagliga politiska arbetet.
    Hoppas vi nu får se någonting nytt och fräscht blomma upp i den Finländska politiken!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter