Förflytta dig till innehållet

Helsingforsbon Magnus Londen manar till lugn och mindre "vi mot dem"-snack — åker till stugan i Pargas för en vecka

Lugn och ro i isolering i Pargas. Magnus Londen åker med familj ut till sommarstugan och manar till lugn i debatten om vem som får åka…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

7 kommentarer: “Helsingforsbon Magnus Londen manar till lugn och mindre "vi mot dem"-snack — åker till stugan i Pargas för en vecka

 1. Jan Vestland skrev

  Allt det här handlar om att lokalbefolkningen inte tål stugägare. Så enkelt är det.

 2. Marika Heikkilä skrev

  Det som gör många missnöjda är då folk går emot regeringens vädjan om att inte åka till stugan. Många ser inga problem här för de tycker att det är bättre att isolera sig på stugan än att vara i stan. Egentligen spelar det ingen roll vad vi tycker är bättre eller sämre, eller om vi förstår varför man ska göra si eller så, utan antingen gör man enligt regeringens vädjan eller så gör man det inte.

 3. Mikael Holmberg skrev

  Jag ser inga problem med att familjen Londen besöker sin stuga så som dom planerat. Vad är bättre än att isolera sig på ett ställe där man trivs?

 4. Magnus Londen skrev

  Hej Lisbeth! Tack för din kommentar. Jag undrar bara på vilket sätt det är ”nonchalant” att inte träffa någon alls under den veckan jag är i vår stuga? Med vänliga hälsningar, Magnus L.

 5. Lisbeth Hagström skrev

  Det dummaste jag läst på länge. Nonchalant i allra högsta grad.

 6. Magnus Londen skrev

  Hej Anders, tack för din synpunkt! Det finns nog ingen regel el rekommendation som säger att man inte får isolera sig totalt i en vecka, och inte träffa någon alls, vilket jag och säkert många andra stugboende sysslar med denna vår. Däremot har regeringen dock vädjat om att folk inte ska dra till stugan. Personligen förstår jag inte, OM det som jag beskrev här ovan gäller, varför det är bättre för samhället eller individen att röra sig i en storstad, gå till butiken, promenera på de livligt ”trafikerade” gångstråken istället för att röra sig ensam i skogen? Om man inte träffar någon alls alltså. Är det inte den totala isolation som du Anders talar för? Vänliga hälsningar, Magnus L.

 7. Anders Abrahamsson skrev

  hur tänker herr Londen, hur kommer de sig att regler och rekommendationer inte gäller er familj?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter