Förflytta dig till innehållet

Heidi lämnade Jehovas Vittnen, men återvände — "Det liv jag levde utanför församlingen är bevis på att jag mår bättre inom gemenskapen"

Heidi Tammi. Foto: Pia Heikkilä Heidi Tammi är född in i Jehovas Vittnen. Hennes föräldrar är troende, likaså hennes bröder. Sin barndom minns hon som lycklig.…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Heidi lämnade Jehovas Vittnen, men återvände — "Det liv jag levde utanför församlingen är bevis på att jag mår bättre inom gemenskapen"

 1. Paul Lindberg skrev

  Befrielsen från värnplikt torde vara upphävd på initiativ
  av dåvarande försvarsminister Jussi Niinistö (2015 -2019).
  Befrielsen har allmänt ansetts strida mot medborgarnas
  jämlikhet.

 2. Göran Ek skrev

  Skulle vara på tiden att klassa Jehovas vittnen som sekt och sluta särbehandla dem, som t.ex befriad från värnplikt när inga andra får befrielse utan att bli straffad för sin ideologi och livsstil.
  Finns alla tecken på sekt när det gäller JV med hjärntvätt att övriga samhället är av ondska och att det är säkert i vår lilla församling samt bestraffning och utfysning om man lämnar, även ens egen familj vänder sig emot en familjermedlem som lämnar sekten.
  Enda fördelen med denns sekt är att den är fredlig och inte tar till våld och vapen för att vända oss vanliga ”hedningar”

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter