Förflytta dig till innehållet

Härliga drycker och surdegssemlor – Eino och Annette öppnade nytt kafé i Nagu

Tuuli Meriläinen
Man och kvinna vid bord utomhus.
Eino Manner och Annette Ekengren i trädgården på Skräddars.
I slutet av juli öppnade Eino Manner och Annette Ekengren gårdskaféet Skräddars i Hanglax i Nagu. Kaféet, som ligger alldeles intill Skärgårdsvägen, är inhyst i en gammal bagarstuga – pietetsfullt…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

4 kommentarer: “Härliga drycker och surdegssemlor – Eino och Annette öppnade nytt kafé i Nagu

 1. Charlotta Svahnström skrev

  @Kari Niemi, de var ju en helt onödig kommentar!
  Alla företagare är välkomna till skärgården och dom som är duktiga klarar sig. Jag stannar varje vecka och tar en kaffe i Hangslax. Det passar ju också utmärkt att vika in och ta en takeaway kaffe på väg till färjan. Eller varför inte en portion soppa med tillbehör att äta i färjkön.

 2. ÅU skrev

  Hej! Tydliga kartor är alltid bra. Tack för påminnelsen! Hangslax finns cirka 6 km mot Nagu kyrkbacken från Prostvik färjeläge. Det aktuella kaféet hittar man precis invid Skärgårdsvägen.

 3. Kari Niemi skrev

  Månne det sku finnas ännu tomma gamla hus o väderlidrar i ”Käldinge ” vägskäl området så rika föräldrar sku köp bort o fixa dyrt o sen ge åt barnen ti lek cafe-lekar på några sommar veckor?Men på riktigt,vem stannar där när man har bråttom ti färjorna?Nä men ,lycka till!

 4. Ola Lindholm skrev

  Var är Hangslax by i Nagu? Artikeln om Eknäs på Kimitoön var utmärkt, med en tydlig karta över platsen. På Skärgårdsvägen susar man helst framåt till nästa färja och hinner inte kolla upp nya caféer. Byarnas existens har myndigheterna förintat för många år sedan.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter