Förflytta dig till innehållet

Har du provat på ÅU:s recept? Vinn en ÅU-mugg!

Den här härliga pajen bakade ÅU:s nyhetschef Pia Heikkilä. Gillar du också att laga mat och baka?  Prova något av våra recept och var med om utlottningen av en ÅU-mugg. Foto: Pia Heikkilä

Har du märkt att vi varje vecka publicerar recept på läckerheter? Den här veckan har ÅU:s matskribent Sofie Sergelius på Foodly tagit fram några enkla recept på allas vår favorit, kyckling. 

I vår receptbank på ÅU.fi finns recept på allt från härlig fröpanerad gös till smarrig choklad- och hallonkaka.

Har du redan provat på något av recepten? Berätta för oss vad du tyckte! Eller prova redan idag och ge oss respons.

Samtidigt kan du vara med om utlottningen av fem exklusiva ÅU-muggar!

Så här gör du:

Gilla ÅU på Instagram. Ta en bild på något du lagat enligt våra recept och publicera bilden med hashtaggen #åurecept. Vi vill gärna se massor av bilder och vi kommer att publicera era snygga matfoton i alla ÅU:s kanaler.

Om du vill vara med i utlottningen av ÅU-muggarna – eller inte ännu använder Instagram – kan du e-posta din bild  till adressen solsidan@aumedia.fi. Gör det före den 23 september. 

Skriv Åurecept i rubrikfältet. Glöm inte ditt eget namn och din adress så att vi kan sända dej en mugg ifall du har tur! Bland alla som sänt in en bild per epost lottar vi ut fem ÅU-muggar.

Här hittar du alla tidigare publicerade recept.

ÅU-muggen. Den kan kan bli din!

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter