Förflytta dig till innehållet

Han vågade satsa på militärfordon och fick staten med sig – nu tror han på fler stora affärer för Sisu Auto i Karis

Timo Korhonen, vd för och en av i Sisu Autos ägare, står framför en demoversion av militärfordonet Sisu GTP som man hoppas blir en storsäljare inte bara i Finland utan också utomlands.
Man ser stundvis bara himmel genom framrutan när Sisu GTP 4×4 busenkelt klättrar upp för de branta backarna på testbanan på Sisu Autos fabrik i Karis. Bakom ratten sitter Sisu…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Han vågade satsa på militärfordon och fick staten med sig – nu tror han på fler stora affärer för Sisu Auto i Karis

  1. Kurre Holmberg Jurmo Åland skrev

    Alla som kör fordon är inte heller chaufförer. Det kan vara t.ex en söndagsskollärare. Chaufför är ett yrke och titel. Många journalister kallar vilken rattvridare som helst för chaufför. Helt fel.

  2. Kristoffer Nöjd skrev

    Korrekt påpekande. Det är tacksamt att ha läsare som kan. Jag korrigerar. Mvh Kristoffer Nöjd

  3. Johan Andersson skrev

    Kaross, inte korg! Lite respekt för svenska språket, tack. Bilar/fordon har chassie/ram som karossen fästs på. Direkta översättningar funkar inte, utan man måste kunna lite själv också.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter