Förflytta dig till innehållet

Uppdaterad: Halt på vägarna – tre fordon i diket på Hangövägen

Kristoffer Nöjd
Trafikolycka med skadade fordon, bärgningsbilar och polisbilar.
Ett körfält var avstängt för trafik medan fordonen bärgades ur diket.

Ett långtradare och två personbilar körde i diket på Hangövägen i närheten av avtaget till Leksvallsvägen cirka klockan 6.30 på torsdagsmorgonen.

Olyckan skedde i morgontrafiken på riksväg 25 vid Leksvallavtaget i Ekenäs. Flera fordon var inblandade i olyckan. En långtradare som uppenbarligen hade kommit från Hangöhållet hamnade i diket på andra sidan vägen från avtaget till Leksvall. Det behövdes två bärgningsbilar för att dra upp bilen ur diket.

Två personbilar fördes bort med bärgningsbil och en annan långtradare stod med nosen mot Hangöhållet och varningsblinkers på vid sidan av vägen.

Väglaget var mycket halt vid tidpunkten, uppger räddningsverket. Räddningsverkets tjänster behövdes till all lycka inte särskilt länge på platsen då ingen uppges ha skadats allvarligt.

Polisen dirigerade trafiken på platsen eftersom ett körfält var avstängt.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter