Förflytta dig till innehållet

God anda rådde under Kimitoöns fullmäktigeseminarium — flera politiker tycker att riktningen nu är den rätta

Arkiv
tre flaggor i rad
Kimitoön. ÅU-foto Kimitoöns fullmäktigeseminarium arrangerades denna gång i Mathildedal. Det är ett internt forum med information och diskussion om den budget som är under arbete. Inklusive…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

5 kommentarer: “God anda rådde under Kimitoöns fullmäktigeseminarium — flera politiker tycker att riktningen nu är den rätta

 1. ÅU skrev

  Hej! Det verkar råda något slag av missförstånd här. Vi följer upp vad som sagt om September Open i dag.

 2. Michael Oksanen skrev

  Vill kommentera utvecklingsavdelningens budgetförslag eftersom den omnämns i artikeln. Enligt de ramar som tilldelats enheterna har man uppgjort ett budgetförslag. Vad som kommer till utvecklingsavdelningen så landar man på exakt på den summa som tilldelats enheten i rambudgeten (eller egentligen 89 euro under rambudgeten:), dvs även inom utvecklingsenheten har man uppfyllt de krav på inbesparingar som tilldelats.
  Miche Oksanen

 3. Janne Salonen skrev

  ”UPPDATERING KL. 19.16: Janne Salonens uttalande om September Open-evenemangets föreslagna nedläggning borttaget, eftersom förslaget inte var att lägga ned September Open, utan att outsourcea evenemanget.”
  Vad?!?
  På seminariet frågade jag Gilla Granberg att är alternativen de att kommunen betalar för September Open eller så slutar det. Granberg kunde inte ge ett svar att andra alternativ som dessa fanns. I fördraget fanns inte alternativet att yttre part skulle driva September Open.

 4. johan sundqvist skrev

  En liten rättelse, nog har fullmäktige möte 28.10.2019 men budgeten behandlas 10.12.2019
  Johan Sundqvist
  Sos.Dem. gruppordförande i fullmäktige
  Kimitoöns kommun

 5. johan sundqvist skrev

  En fråga till dig Eija, vilka kompromisslösningar kom vi överens om, absolut INTE inom äldreomsorgen, det här seminariet som ordnadets var ett förberedande budgetseminarie före fullmäktigemöte 28.10.2019 som godkänner budgeten. Som sagt, vi inom soc.dem fullmäktigegrupp har INTE gjort några några kompromisslösningar med någon gruppering.
  Johan Sundqvist
  Soc. Dem. gruppordförande i fullmäktige
  Kimitoöns kommun

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter