Förflytta dig till innehållet

Gilla Granberg, SFP – vår kandidat i valet

blå botten med vit text där det står ÅU debatt

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Riksdagsvalet. Gilla Granberg är den mest entusiastiska, energiska och positiva person vi känner. Hon har också starkt fokus på vart hon strävar och vad hon vill åstadkomma.

Den här kombinationen av egenskaper och ambitioner gör henne till en utmärkt ledare, som lyckas nå resultat i det hon tar sig för.

Vi tycker hon har lyckats mycket bra som styrelseordförande för Pargas stad t.ex. i sin strävan att få de politiska partierna att jobba tillsammans mot samma mål och att göra Pargas till en företagsvänlig stad, som lockar till inflyttning.

Gilla Granberg är också en riktig människomänniska som är lyhörd för andras önskemål och behov och som gör sitt bästa för teamet och helheten. Sådana genuina, pålitliga människor behövs i politiken.

Politik är ett långsiktigt arbete och det behövs flera sakpolitiker, som ser att samarbete krävs för att nå resultat.

Vi ser att Gilla Granberg SFP uppfyller alla de krav som ställs också på rikspolitiker och stöder därför henne i riksdagsvalet.

Också vi gillar Gilla!

Gia Alexandersson
Marina Bergman
Maria Granskog
Henrik Grönroos
Disa Kneck-Möller
Jeanette Laaksonen
Marlena Laurén
Kurt Lundqvist
Magnus Sundman
Tarja Rinne
Mona Rönnholm

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter