Förflytta dig till innehållet

Galna bröd fylls med asiatiska smaker i Saluhallen – nya Mad Bun serverar ångade semlor

Robin Sjöstrand
Två unga kvinnor framför disken på Mad Bun. Bakom disken en man som håller i en skål.
Minttu Hurme och Hilda Kivelä säger att jobbet med recepten pågår hela tiden. Bakom disken står Ralf Södergård och fixar ångade semlor.
Den som är medveten om mattrender har knappast missat trenden med ångade bröd (eng. steamed buns) som har spritt sig över världen de senaste åren. I Saluhallen har nu Åbos första matställe som specialiserar sig på just dessa öppnat. Mad Bun, som drivs av gänget…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter