Förflytta dig till innehållet

Galna bröd fylls med asiatiska smaker i Saluhallen – nya Mad Bun serverar ångade semlor

Robin Sjöstrand
Två unga kvinnor framför disken på Mad Bun. Bakom disken en man som håller i en skål.
Minttu Hurme och Hilda Kivelä säger att jobbet med recepten pågår hela tiden. Bakom disken står Ralf Södergård och fixar ångade semlor.
Den som är medveten om mattrender har knappast missat trenden med ångade bröd (eng. steamed buns) som har spritt sig över världen de senaste åren. I Saluhallen har nu Åbos…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter