Förflytta dig till innehållet

Fyrhjuling krockade med fotgängare i Pojo – polisen söker föraren

På tisdagskvällen kom en fyrhjuling körande på Skuruvägen i Pojo, något som en fotgängare lade märke till. Fotgängaren viftade med armen mot fyrhjulingen för att signalera föraren att stanna, eftersom motorfordon inte får köra på Skuruvägen.

Fyrhjulingsföraren hade kört förbi fotgängaren och vid omkörningen träffat denne i handen. Fotgängaren föll till marken till följd av detta.

Enligt fotgängaren var fyrhjulingsföraren en ung kille och han hade en flicka som passagerare. Under flickans hjälm syntes ljust hår i en hästsvans.

Händelsen utreds bland annat som äventyrande av trafiksäkerheten och ber föraren att anmäla sig till polisen. Föraren och andra personer som har sett händelsen kan höra av sig per e-post till adressen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi eller per telefon till numret 0295 413 031 (telefonsvarare). 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter