Förflytta dig till innehållet

Fyra vargar har rört sig i Pargas: ”Folk börjar se vargen lite här och där”

Kristoffer Nöjd
ÅU:s reporter bevittnade två vargar som sprang över vägen i Bjärnå på måndagsmorgonen. Enligt rovdjurskontaktpersonen i Bjärnå har man inte fått in anmälningar om andra vargobservationer i området, men i Pargas är observationerna fler.
Enligt en ortsbo som ÅU kontaktade har flera vargar setts till nära Lillholmsbron i Skräbböle i Pargas. Hen berättar att vargarna har rört sig på området sedan förra veckans tisdag.…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Fyra vargar har rört sig i Pargas: ”Folk börjar se vargen lite här och där”

  1. Harald Bergholm skrev

    Jan-Erik
    Finns att köpa signalhorn på burk och andra högljudda visselpipor för att skrämma eventuell varg. Om det är frågan om en vild varg så sticker den nog med oljud. Sen skall man komma ihåg att hur många har egentligen blivit attackerad av varg de senaste 10 åren och hur många som blivit attackerade av aggressiva hundar.
    Är själv mer rädd för aggressiva hundar än en varg om man är på en promenad eller skidtur.

  2. Jan-Erik Karlsson skrev

    Skulle vara fint om staden byter ut de söndriga lamporna här i Nagu vid de hållplatser som skolbarnen väntar på sin skolskjuts,vargen springer även här.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter