Förflytta dig till innehållet

Fyra års väntan och så var pinan över, eller?

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Den är äntligen över, tiden med Trump som president.I min egen bubbla, mitt Facebook- och Twitterflöde, ser jag många kommentarer om hur en fyra år lång pina är över. Då…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Fyra års väntan och så var pinan över, eller?

  1. Maria Abrahamsson skrev

    Bra reflekterat. Visst: är vi många som drog en lättnadens suck i onsdags, 20.1.2021. Och fick en strimma ljus. Hoppet behöver ändå kombineras med tålamod. Bra till att börja med om bemötandet människor emellan i olika fora ändras i positiv riktning. De senaste dagarnas rapportering om attacker mot politiker, partiarbete osv här hemmavid ger anledning att aktivt arbeta mot ytterligare spridning av sånt. Det andra – att arbeta för minskade klyftor och göra människor behövda så att det verkligen märks konkret hos medborgarna, både här hemma, i USA och andra länder likväl – är ännu svårare. Lyckas DET är mycket vunnet.
    Att vi fått verksamt C-19-vaccin ska vi förstås glädjas särskilt åt. Och låta bli att bråka om vem som ska få först!

  2. Paul Lindberg skrev

    ”Trumpar” kommer och går, men försnillare och mördare består….

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter