Förflytta dig till innehållet

Frun och dotter får stanna – pappan avvisas till Irak

Anwar (t.v.) och Shiwa lever i konstant stress. - Jag kan inte leva utan min dotter Melin, säger Anwar. Efter nästan sju år i Finland ska Anwar avvisas från landet. Han har fått negativt asylbeslut och avslag på sin överklagan till…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

2 kommentarer: “Frun och dotter får stanna – pappan avvisas till Irak

  1. Camilla Törnqvist skrev

    Det är fruktansvärt hur man försöker splittra familjer som är i nöd. Jag är mycket besviken och bestört över den här politiken som förs nu. Alla barn ska väl ha rätt till ett tryggt hem och tillvaro med båda sina föräldrar och ingen person skulle få skickas tillbaka till länder där det är en risk för deras liv.

  2. Monica Hedström-Järvinen skrev

    För varje berättelse med innehåll av det här slaget, så skäms man bara mer och mer över att vara finländare. Stackars medmänskor! Att någon kan säga att ett barn inte har utvecklat sådana känslor och ett sådant beroende, till en egen förälder, att det kan påverkar framtiden – ja inte har man huvudet till mycket mer än ”dekoration” då inte.
    Hur kan tjänstemännen som jobbar på MIGRI sova lungt om nätterna? Man skulle tro att dom drömde sådaana mardrömmar varje natt, att dom skulle klättra längs väggarna av rädsla för sig själv!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter