Frosseriet och matsvinnet har minskat på sjön – nu satsar rederierna på att ytterligare minska svinnet Riku Alho, köksmästare på Baltic Prinscess. Foto: J-O Edberg Jan-Ole Edberg Publicerad: 22.12.2018, 15:06 För kryssningsrederierna har de senaste veckorna varit livliga. Fartygen har fyllts med passagerare Jan-Ole Edberg Ge respons åt redaktören Publicerad: 22.12.2018, 15:06 Dela artikeln
De lämnade heta Frankrike för Kimitoöns svalka - ”Förhållandena blir mer och mer extrema”6.7.2025, 16:00
Företagare i Kimito blev av med verktyg värda flera tusen euro – polisen jobbar vidare med utredningen6.7.2025, 10:00
Restaurangägare i Ekenäs är orolig över trädgrenar – ”Om en olycka sker är det för sent”6.7.2025, 5:00
”Gemenskapen är det bästa” – andra dagen av Ruisrock är igång efter en succéartad start5.7.2025, 16:25