Förflytta dig till innehållet

Frosseriet och matsvinnet har minskat på sjön – nu satsar rederierna på att ytterligare minska svinnet

Riku Alho, köksmästare på Baltic Princess, säger att mindre portioner ger mindre matsvinn. Foto: J-O Edberg För kryssningsrederierna har de senaste veckorna varit livliga. Fartygen har fyllts med passagerare som firat lillajul med drycker och god mat från julborden. Måltiden ombord…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *