Förflytta dig till innehållet

Fritidsbor från Nyland lämnar Kimitoön — men hoppas kunna återvända snart

Familjen Itkonen lämnar stugan i Dragsfjärd i dag. Leena Itkonen packar bilen, och hunden Nino väntar på avfärd. Foto: privat Leena Itkonen och hennes familj är…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Fritidsbor från Nyland lämnar Kimitoön — men hoppas kunna återvända snart

  1. Göran Ek skrev

    Kanske ändå skulle vara en bättre idé att stanna på stugan. För som de ser ut så kommer man att antagligen förlänga undantagstillståndet och isoleringen i väntan på botemedel, vilket kan vara tillgängligt kanske om ett halv år eller mer.
    Synd för alla som kommer att hamna sitta inne i varam lägenheter i sommar pga. de lyder myndigheterna. Man får hoppas på en kall sommar, för kommer det en likande värmebölja över Europa som förra året så är corona det minsta problemet.
    Många fler kommer att dö av konsekvenserna av isolering och konkurs än vad corona orsakar. Inte värt att köra ekononim och samhället i botten på obestämd tid med begränsingar. Bättre att leva som förr så gott det går med nogrannare hygien och hoppas på vaccin eller lindrande medicin.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter