Förflytta dig till innehållet

Friskt hav vid våra kuster

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

På söndag 26.5 går vi till val igen. I Europaparlamentsvalet väljer man en kandidat som står för det Europa man önskar se i framtiden och som samtidigt kan föra fram den egna regionens intressen.
Vi åbolänningar behöver en kandidat som står för en hållbar klimatpolitik där Östersjöns och vår skärgårds intressen förs fram. Vi vill leva nära ett friskt och välmående hav och äta den fisk som växt upp här. Vi behöver en hållbar klimatpolitik där individens rätt beaktas.
Vi har en åboländsk kandidat som har lovat jobba för det som är viktigt för oss. Martin Norrgård är född och uppvuxen i Pargas och har rötter i den åboländska skärgården, närmare bestämt på Norrskata.
I dag är han bosatt i Vasa och fungerar som kretsordförande för SFP i Österbotten. Han har bevisat att det går att som ung politiker axla ett stort ansvar och med ett förflutet i tävlingsidrotten gillar han utmaningarna.
Han har erfarenhet av internationella uppdrag och han besitter den kunskap som behövs i ett jobb som parlamentariker. Martin har insikt i vad våra kustregioner behöver för att bibehålla sin livskraft i framtiden och han vill jobba för detta i EU.
Martin kommer att jobba för ett friskt och starkt Europa där fri handel och fri rörlighet möjliggör gränsöverskridande samarbete.
Dessa behövs för att EU fortsättningsvis ska kunna stå för fred, frihet, demokrati och jämlikhet. Vi undertecknare vet att Martin jobbar för detta, för skärgården och för oss.
Sebastian Ducander, Sigrid DucanderNina GestraniusHenrik Gestranius, Malin Johansson, Patrick Johansson, Thomas Jansén, Bengt Westerlund, Folke Öhman, Andreas Johansson, Niklas Westerlund, Soili Svahnström, Viktor Gestranius, Svante Gestranius, Beatrice Lind, Jan-Peter Lind, Regina Melzner, Berndt Mattsson, Brita Söderlund, Gretel Suominen, Ingvar Suominen, Kurt Hammert, Sven Lind, Ingegerd Lind, Thomas Norrgård, Heidi Norrgård, Per-Erik Hellström, Jonas Isaksson, Eero Lindberg, Marghita Lindberg, Toni Kinnunen, Tor-Hilding Lindholm, Uno Norrgård, Magnus von Haartman, Cecilia von Haartman, Ville Ranta-Aho, Paula Mäkelä, Emilia Sandell, Kristoffer Othman, Annika Norrgård, Tony Karlsson, Mirjam Sandell, Ben Levandoffsky, Sophia Takolander, Matias Kinnunen, Tommi Lindqvist, Petra Galkin, Anna Henriksson, Sebastian Henriksson, Antti Järvinen, Niina Järvinen

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter