Förflytta dig till innehållet

Fredrika Abrahamsson valdes till ny vd för serviceboendet Hemmet

Kvinna med träd i bakgrunden

Kvinna med träd i bakgrunden

Fredrika Abrahamsson är ny vd för Hemmet. Foto: Privat


Fredrika Abrahamsson har valts till ny verkställande direktör för serviceboendet Hemmet i Åbo. Styrelsen för Stiftelsen Hemmet i Åbo var enhällig i beslutet. Hon efterträder Ann-Mari Backman och tillträder den 9 september. 
– Jag är glad att kunna presentera Fredrika Abrahamsson som ny vd för Hemmet. Hon för med sig ett brett ledarskapskunnande och har jobbat med mångsidiga uppgifter inom vårdsektorn, säger styrelseordförande Fredrik Sunde i ett pressmeddelande. 
Fredrika Abrahamsson har jobbat både som ledare och utvecklingsexpert, senast som chef för expert- och utvecklingscentret för Kårkulla samkommun. Hemmets vd ansvarar för både servicehusets ordinarie verksamhet, samt för Villa Vinden som invigdes tidigare i år. 
– Jag ser fram emot mitt nya uppdrag, att jobba med personalen och pensionärerna både på Hemmet och Villa Vinden, säger Fredrika Abrahamsson.
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *