Förflytta dig till innehållet

Fredrik Häggman etta i ÅU-tippningen – Englands EM-titel och delad skytteligaseger för Beth Mead avgjorde

EM-slutspelet i fotboll för damer avgjordes i går kväll och nu har också ÅU-tippningens slutresultat kalkylerats och kontrollräknats. Precis som vi berättade inför semifinalerna låg tidigare ÅU-journalisten Fredrik Häggman, numera på Hufvudstadsbladet, bra till om England vinner och om Beth Mead vinner skytteligan.

England vann finalen mot Tyskland efter förlängning tack vare Chloe Kellys segermål och Mead delade skytteligasegern med Tysklands Alexandra Popp som missade finalen efter att ha ådragit sig en skada under uppvärmningen.

De fem främsta tipparna premieras och vinnarna får välja sina pris i placeringsordning. ÅU kontaktar vinnarna personligen.

Priserna är en två nätters övernattning för två personer i sviten på Strandhotellet i Dalsbruk, 100 euros presentkort till järnhandeln Praktia i Pargas, 2 x två green fee-biljetter till Bjärkas golf i Västanfjärd och ett presentkort för två till Terrassn vid Kalkholmen i Västanfjärd.

Du kan kolla hur det gick för samtliga deltagare här.

en tabell

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter